Service en onderhoud zijn één van onze belangrijkste troeven.

Service en onderhoud


Wij proberen u steeds verder te helpen bij al uw problemen aan de fiets en dit zo snel mogelijk. De fietsen die bij ons binnengebracht worden ten laatste op woensdag heeft u normaal terug voor het weekend, dit tenzij er speciale onderdelen moeten worden besteld. U kan ons ook altijd contacteren om een afspraak te maken voor de herstelling van uw fiets.

Ook met fietsen en onderdelen die niet bij ons zijn aangekocht bent u steeds welkom in onze herstelplaats.

Het is aan te raden om je fiets minstens éénmaal per jaar binnen te brengen voor een algemeen nazicht en onderhoud, hierdoor voorkomt u problemen tijdens het verdere fietsseizoen.

En een gouden tip: "wacht niet tot de eerste zonnestralen om dit te laten doen." op die manier voorkom je een wachttijd waarop je niet had gerekend!

Shimano Service Center
Toer je regelmatig rond op de trekkingfiets voor verkenning van de mooiste streken? Gebruik je de e-bike vrijwel dagelijks voor het woon-werkverkeer? Of zit je wekelijks vele uren in de beugels van de racefiets? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van je fiets. Alleen zo haal je steeds het maximale uit je ritten. Als Shimano Service Center is fietsen Peter bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste. Onze mensen helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die je zoekt.

Fietsservice van wereldklasse
Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit
Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij fietsen Peter. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.